jas met bedrukking

voor bedrijven, verenigingen & Clubs

Softshell jas met bedrukking rood

Jas met bedrukking

Jas met bedrukking is tegenwoordig niet alleen meer een mode-uiting, maar ook een krachtig communicatiemiddel voor bedrijven, clubs en verenigingen. Het toevoegen van een logo, naam, afbeelding of foto op kledingstukken is een effectieve manier om de identiteit van een organisatie te versterken en de zichtbaarheid in het openbaar te vergroten. Deze personalisatiemethode wordt toegepast op diverse materialen zoals katoen, organisch katoen, polyester en zelfs gerecyclede materialen, waardoor het ook een duurzame keuze kan zijn.

Jas met bedrukking beige

Voor het bedrukken van jassen zijn er verschillende technieken beschikbaar. Sublimatiedruk is populair voor het aanbrengen van gedetailleerde afbeeldingen op polyester materialen. Deze techniek maakt gebruik van hitte om inkt in de stof te laten doordringen, wat resulteert in levendige kleuren die niet vervagen of afbladderen. Digitale transferdruk is een andere veelgebruikte methode, geschikt voor zowel katoen als polyester. Het biedt hoge kwaliteit en duurzaamheid, waarbij een digitale afbeelding wordt overgebracht op het materiaal. Vinyltransfer is dan weer ideaal voor eenvoudigere ontwerpen en wordt vaak gebruikt voor namen en nummers op sportkleding.

Jas met bedrukking unisex

Ongeacht de gekozen techniek, zorgt de combinatie van het juiste materiaal, de bedrukkingstechniek en een kwalitatief ontwerp ervoor dat jassen met bedrukking een lange levensduur hebben en een positieve bijdrage leveren aan de uitstraling van een organisatie. Het is een investering in branding die zowel praktisch als esthetisch zijn vruchten afwerpt. Daarom is het belangrijk om zorgvuldig te overwegen welke methoden en materialen het beste passen bij het doel en de waarden van de organisatie.