bedrijfskleding met bedrukking

voor bedrijven, verenigingen & Clubs

Trui met bedrukking

Bedrijfskleding met bedrukking

Bedrijfskleding met bedrukking vormt een essentieel onderdeel van de visuele identiteit van een organisatie. Het is niet alleen een manier om het teamgevoel te versterken, maar ook om het merk zichtbaar te maken in het dagelijkse leven. Of het nu gaat om ZZP’ers, bedrijven van diverse groottes, clubs of verenigingen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het toevoegen van een logo, naam, afbeelding of foto aan kledingstukken zoals T-shirts, polo’s, hoodies of jassen kan op verschillende materialen zoals katoen, organisch katoen, polyester of zelfs gerecyclede materialen.

Truien met bedrukking

De technieken die gebruikt worden voor het aanbrengen van deze personalisaties variëren. Sublimatiedruk is een populaire methode voor polyester materialen, waarbij inkt onder hitte rechtstreeks in het materiaal verdampt, wat resulteert in levendige kleuren die niet vervagen of afschilferen. Digitale transferdruk is ideaal voor gedetailleerde afbeeldingen op zowel lichte als donkere ondergronden en werkt goed op een breed scala aan materialen. Vinyltransfer is dan weer perfect voor het creëren van scherpe, heldere ontwerpen op katoen en polyester, en is bijzonder duurzaam.

Hoodie met bedrukking display

Bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding en bedrukkingstechniek is het belangrijk rekening te houden met het beoogde gebruik, de gewenste uitstraling en duurzaamheidseisen. Gerecyclede materialen zijn bijvoorbeeld een uitstekende keuze voor organisaties die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Wat de keuze ook is, gepersonaliseerde bedrijfskleding is een krachtig hulpmiddel om een merk te promoten, teamgeest te bouwen en een professionele indruk te maken.